VAL-BO Utbildning

VAL-BO Utbildning är ett utbildningsföretag som verkar för att sprida kunskap om missbruk och behandling. Företaget har mångårig erfarenhet av att arrangera föreläsningar och utbildningar i Sverige och i Norden. Oavsett om du vill närvara vid en enskild föreläsning eller delta i ett helt utbildningsprogram så är du välkommen till VAL-BO. Kurser och träffar arrangeras året runt, men det är rekommenderat att anmäla ditt intresse i god tid. På Valboutdanning.no hittar du mer information om vilka utbildningar och föreläsningar som är aktuella framöver.

Föreläsningar
På VAL-BO Utbildning arbetar flera kunniga lärare och terapeuter. Utbildarna har olika bakgrunder och därmed sina egna specifika kunskapsområden. Kompetensnivån är hög, oavsett vilket ämne det handlar om. VAL-BO:s föreläsningar inriktar sig på alltifrån alkohol- och drogberoende till sexuella övergrepp. Varje lektion syftar till att uppdatera dig om det senaste inom forskning om missbruksvård. Förutom företagets egna lärare och terapeuter arrangeras även gästföreläsningar med aktuella författare och kända terapeuter från hela världen. Bland annat föreläste Sanna Lundell, aktuell med serien ”Djävulsdansen” på SVT, under våren 2016.

Utbildningar
Hos VAL-BO hittar du både grundutbildningar och påbyggnadsutbildningar. Grundutbildningen riktar sig till dig som är blivande behandlare. Kursen för behandlingsassistenter sker i 12 steg och avslutas med att du får ett diplom i ASI och MI. VAL-Bo har även kurser i kognitiv beteendeterapi som ger behörighet till den större grundutbildningen i KBT. Det korta veckoprogrammet ”Vuxna Barn” riktar sig till dig som vill bearbeta olika dysfunktionella mönster i ditt liv. Du kan också ansöka till ledarskapsutbildningar och kurser som fokuserar på alkohol- och drogberoende samt sexuella övergrepp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *