Hide A Lite – Belysningsexperten

Att ha en bra belysning är viktigare än vad man kanske tänker på. De flesta är vana vid att det finns ljuskällor och att dessa ska fungera. Det har hänt mycket inom utvecklingen av nya lampor under de senaste åren och Hide-A-Lite är märket som satsar på bland annat de nyaste varianterna av LED-lampor, fiberoptik och drivdon. Hos Elgrossisten.se kan du hitta dem. När du gör ditt val av belysning till hemmet, finns det ett stort urval av belysningskällor. En sak som har en stor betydelse för känslan i rummet är om ljuset ska stråla ut upptill eller nedtill ifrån lampan.

Exempel på olika produkter
En av de nyare lampmodellerna är Hide-A-Lite Comfort G2 Tune. Denna lampa ändrar ljusfärg precis som en dimmerlampa. Den finns i två utföranden, det vill säga en variant som är ställbar och en fast.

En annat produkt ur sortimentet är Brick Multi. Detta är en fyrkantig, platt vägglampa där ljuset strålar ut antingen bara upptill eller nedtill på lampan eller både och. Ljusnivån går att ställa in till en önskad nivå.

Utöver dessa två modeller finns runda lampor, en rörformad design och flera olika tillbehör som ger dig precis det ljus som du önskar i ditt hem.

Viktigt med bra ljus
Alla blir mer påverkade av dåliga ljuskällor än vad de är medvetna om. Det är vanligt med huvudvärk och trötta ögon om ljuset är för svagt, för starkt eller av fel sort. Tänk på detta vid köp av belysning till ditt hem. Flimmer är ett problem som man inte vill ha, så se till att köpa lampor som klarar flimmertesterna. LED-lampor ersätter de gamla glödlamporna och sparar mycket mer energi, vilket är viktigt både för miljön och för din elräkning. Satsa på en Hide-A-Litelampa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *